Letnia Sałatka Z Soczewicy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj letniej sałatki z soczewicy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 326 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz pod ręką wodę, oregano, soczewicę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Soczewicy Późnym Latem, Pan Smażony Ser Kasseri & Letnia Sałatka Z Soczewicy, oraz Sałatka Śliwkowa, Pomarańczowa I Z Soczewicy ... & Fave Five Friday: Pyszne Dania Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę i soczewicę w garnku i doprowadzić do wrzenia; gotować w wrzeniu, aż soczewica są miękkie, ale nie papkowate, 15 do 20 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Delikatnie wrzucić soczewicę, seler i czerwoną cebulę razem w dużej misce.
Whisk ocet balsamiczny, biały ocet, oliwa z oliwek, i oregano razem w osobnej misce; skropić mieszaninę soczewicy i wrzucić do herbu.
Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, do 2 dni.