Letnia Sałatka Z Karczocha Z Cukinii
Need a danie główne bezglutenowe? Letnia sałatka z karczochów z cukinii może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 17g białka, oraz 29g tłuszczu. Jeśli masz karczochy serca, połówki piersi kurczaka, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciepła Sałatka letnia z karczochami i szparagami, Letnia Sałatka Z Cukinii Farro Z Burratą, oraz Letnia sałatka z cukinii i pomidorów Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obie strony piersi kurczaka doprawić solą i czarnym pieprzem.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować piersi kurczaka w gorącym oleju, aż nie są już różowe w środku i soki uruchomić jasne, 5 do 10 minut na stronie. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części piersi powinien czytać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Kurczaka pokroić w kostkę 1/2 cala i przełożyć do dużej miski.
Rozgrzać pozostałe 4 łyżki oliwy z oliwek na tej samej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cukinię w gorącym oleju, aż lekko miękka, o 5 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Przenieść cukinię do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, aby osuszyć.
Wymieszać cukinię, fasola garbanzo, oliwki, karczochy serca, i parmezan z kurczakiem; wrzucić do połączenia. Przed podaniem schłodzić w lodówce, około 1 godziny.