Letnia sałatka Kolacyjna z kukurydzy i wędzonego pstrąga
Letnia sałatka z kukurydzy i wędzonego pstrąga może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 804 kalorie, 32G białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 7,32 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól morską, pstrąg, kłosy kukurydzy na kolbie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja: Wędzony Pstrąg Brandade, Kolacja: zupa makaronowa Soba ze szpinakiem i wędzonym pstrągiem, oraz Wędzony pstrąg z ziemniakami i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tosty chleb żytni. Czosnek mielony bardzo drobno, prawie na pastę i wymieszać z masłem. Odstaw na chwilę.
Rozgrzać oliwę z oliwek w saute patelni na gorąco, ale nie palenie.
Dodać szalotki i papryki i szczyptę soli morskiej.
Saute 2-3 min na średnim ogniu, aż szalotki zaczynają się przezroczyste.
Dodać fasolkę szparagową i podsmażyć kolejne 5-8 minut, aż wszystko będzie miękkie, ale nadal ma chrupnięcie.
Dodać ziarna kukurydzy i saute 2-3 minut. Zdejmij patelnię z ognia, rozerwij bazylię na duże kawałki i wymieszaj, aby połączyć.
Ciepło będzie więdną bazylii, ale nie nad gotować.
Dodaj sok z cytryny, syrop klonowy, musztardę i 3 łyżki oliwy z oliwek i szczyptę soli morskiej w blenderze. Zmiksować do połączenia.
Polać mieszanką kukurydzy i pieprzu. Wrzucić do pokrycia wszystkie warzywa.
Podzielić mieszankę kukurydzy i pieprzu między dwoma dużymi miseczkami zupy (użyj 4 mniejszych misek lub talerzy służy jako przystawka). Rozbij wędzonego pstrąga na duże kawałki i podziel między miseczkami, umieszczając go na mieszance kukurydzy.
Masło czosnkowe posmarować tostowym chlebem żytnim, póki jest jeszcze ostrzeż i podawać razem z sałatką.
Dekoruj kawałkiem fioletowej bazylii dla dramatycznego stylu.