Letnia sałatka brzoskwiniowo-pomidorowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 86 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet sherry, pomidory gruszkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Letnia Sałatka Z Pomidorem Brzoskwiniowym Z Kurczakiem, Migdałowa brzoskwiniowa Sałatka letnia z brzoskwiniowym winegretem, oraz Letnia Sałatka Brzoskwiniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Ocet, oliwę z oliwek, miód, sól i pieprz połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Mżawka mieszaniny octu na mieszaninie brzoskwini; wrzucić dobrze do herbu.