Letnia Pizza Wegetariańska

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Summer Veggie Pizzan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sól koszerna, papryka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letnia Sałatka Warzywna, Letnia Sałatka Warzywna, oraz Letni Gulasz Wegetariański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ciasto w misce pokrytej sprayem do gotowania; przykryć i odstawić na 30 minut.
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj 4 łyżeczki oliwy z oliwek i czosnku na patelnię; gotować 2 minuty lub do pachnące (Nie brązowy).
Usuń czosnek z oleju i odrzuć czosnek.
Wyjąć olej czosnkowy z patelni; odstawić. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 5 protokół.
W misce umieścić mieszankę cebuli i dodać szparagi.
Pokrój kukurydzę z kolby; dodaj kukurydzę do mieszanki warzywnej.
Rozsypać mąkę kukurydzianą na lekko posypanej mąką powierzchni; rozwałkować ciasto w 13-calowe koło na przygotowanej powierzchni.
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia; posmarować olejem czosnkowym. Top z mieszaniny warzyw, pozostawiając 1/2-cala granicy; posypać ser, sól, i pieprz na górze.
Piec w 500 przez 15 minut lub do złotego koloru. Top z bazylią.