Letnia kukurydza i dorsz Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 31g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, szalotki, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letnia Zupa Kukurydziana, Letnia Zupa Kukurydziana, oraz Letnia zupa kukurydziana i cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem; pokruszyć. W tej samej patelni, sauté scallion białka przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
3
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
4
Dodać mąkę; gotować, często mieszając, 2 minuty. Wymieszać ziemniaki, mleko, bulion, tymianek, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj 10 minut. Wymieszać z rybą, kukurydzą i 2/3 boczku; dusić 5 minut. Wymieszać w pół i pół i 3/4 zieleni scallion; gotować na wolnym ogniu 2 minuty. Chochlę do misek i udekorować pozostałymi zielenią szalotki i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zielona Cebula
Ziemniak
Boczek
Bulion
Mąka Uniwersalna
Tymianek
Kukurydza
Ryby
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego