Letni Placek Ogrodowy
Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 814 kalorii, 16G białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, parmezan, kawałki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Ogrodowa Letnia, Makaron w ogrodzie letnim, oraz Summer Garden Medley.
Instrukcje
Umieść plastry pomidora na papierowych ręcznikach i posyp 1/2 łyżeczki soli; odstawić 30 minut.
Rozłóż piecrust i dopasuj do 9-calowego talerza z głębokim talerzem. Wchodzisz na krawędzie piecrust pod i zaciskane. Wyłożyć folią aluminiową i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Piec w 425 przez 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć ciężarki ciasta i folię.
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżeczka kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących na patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do miękkości. Łyżka cebuli na przygotowanym kawałku, a na wierzchu plastry pomidora.
Wymieszać razem ser Cheddar, majonez, pieprz, i pozostały 1/2 łyżeczki soli.
Rozprowadzić mieszaninę na plastrach pomidora.
Połącz parmezan i bułkę tartą; posypać wierzchem.
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego koloru.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.