Letni Dip kukurydziany wymaga z grubsza 8 godzin i 20 minut od początku do końca. Na 2,22 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 419 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz pod ręką ogórek, majonez, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Prażona kukurydza Tabouli i Oda do letniej kukurydzy, oraz Letnia kukurydza i dorsz Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać kukurydzę, cebula, pomidor, ogórek, mięta, bazylia, Thai chile papryka, sok z limonki, i majonez razem w misce. Przechowywać w lodówce na noc lub 8 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Thai Chili
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Gałązki Kopru Włoskiego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego