Letni Dip Kukurydziany

Letni Dip Kukurydziany
Letni Dip kukurydziany wymaga z grubsza 8 godzin i 20 minut od początku do końca. Na 2,22 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 419 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz pod ręką ogórek, majonez, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Prażona kukurydza Tabouli i Oda do letniej kukurydzy, oraz Letnia kukurydza i dorsz Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać kukurydzę, cebula, pomidor, ogórek, mięta, bazylia, Thai chile papryka, sok z limonki, i majonez razem w misce. Przechowywać w lodówce na noc lub 8 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Thai ChiliThai Chili
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn