Lepki kurczak Mumze
Lepki kurczak Mumze jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 459 kalorii, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz Perkusje z kurczaka, syrop kukurydziany, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć syrop kukurydziany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Krówkowe Ze Złotym Syropem jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Lepki Kurczak, Lepki Kurczak, oraz Jeden Garnek Lepki Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Kurczaka ułożyć w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia.
W średniej misce połączyć syrop kukurydziany, sos sojowy, cukier i wino.
Polać kurczakiem i posypać czosnkiem w proszku.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż sos będzie gorący i bąbelkowy.
Zmniejszyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec, aż gruby i lepki, fastrygowanie wielokrotnie.