Lepki budyń toffi to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 896 kalorii. Mieszanka śmietany, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Absolutnie Grzeszne! Lepki Budyń Toffi Z Sosem Pekan Toffi, Lepki budyń toffi z sosem Port toffi, oraz Lepki budyń toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do sosu: w ciężkim rondlu na średnim ogniu, połączyć 1 1/4 szklanki śmietany, cukier, syrop kukurydziany i masło. Gotować, często mieszając, aż do ciemnego bursztynowego koloru, około 40 minut. Ostrożnie dodać pozostałe 1 1/4 szklanki śmietany. BĘDZIE BĄBEL I JEST GORĄCO!
Połączyć daty i 3/4 szklanki wody w małym rondlu i gotować, aż daty zmiękną, o 15 protokół. Puree w blenderze i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
6
W misce miksera elektrycznego, śmietanę brązowy cukier i masło do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Do Szczotkowania I Smażenia
7
Dodaj wanilię, jajko, skórkę i puree z daktyli. Wymieszać suche składniki. Podzielić na przygotowane ramekiny i piec około 20 minut. Lekko ostudzić i wyjąć ciasto z ramekinów. Pokroić ciasta na pół poziomo. Wypłucz ramekiny.