Lemon-Kuskus Patelnia Kolacja
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Lemon-kuskus patelni kolację spróbować. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli garbanzo, kuskus, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja Z Łososiem Kuskus, Kuskus Kurczak Kolacja, oraz Niedzielna Kolacja: kebaby jagnięce z izraelskim kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę i czosnek ugotować w oleju 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-delikatna.
Wymieszaj bulion, fasolę garbanzo, fasolę Limy, oregano i sól przyprawową.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 5 minut lub do Lima Beans są miękkie; usunąć z ognia.
Wymieszać z kuskusem, natką pietruszki i skórką z cytryny. Przykryć i odstawić 5 minut lub do wchłonięcia płynu. Puch kuskus mieszanka z widelcem.