Lemon Icebox Pie Ice Cream
Lemon Icebox Pie Ice Cream wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 28 centów za porcję. Jest idealny do Lato. Jeśli masz grubo krakersy, pół na pół, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Kremowe Lody Cytrynowe.
Instrukcje
Zetrzyj skórkę z cytryn na równi 1 łyżka.
Cytryny pokroić na pół; wycisnąć sok z cytryn do miarki do równej 1/2 szklanki.
Ubijamy pół na pół, słodzone mleko skondensowane i sok z cytryny.
Wlać mieszaninę do pojemnika zamrażalnika o objętości 1 1/2 qt. elektryczny ekspres do lodów i zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje i czasy mogą się różnić.) Wymieszać z okruchami krakersów Grahama i skórką z cytryny; przelać do szczelnego pojemnika. Zamrażać 2 godziny przed podaniem.