Lemon Honey Butter Tarty
Lemon Honey Butter Tarts to bezglutenowe przepis z 18 porcjami. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 91 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka soku z cytryny, masło, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Chleb z cukinii z cytrynowym masłem miodowym, Lemon Blueberry cake & Hot Honey-butter Sauce, oraz Kurczak pieczony w miodzie z masłem cytrynowo-estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Jajka ubić w dużej misce. Wymieszać z brązowym cukrem, miodem, sokiem z cytryny, skórką z cytryny, cynamonem, gałką muszkatołową i solą. Zmiksować w roztopionym maśle. Napełnić skorupy tart w połowie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub do momentu, gdy ciasto będzie złociste, i nadzienie jest ustawione.