Lemon Dill Walleye
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatarian? Sandacz z koperkiem cytrynowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 2G tłuszczu i w sumie 122 kalorie. Za $3.24 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś masło, pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 38%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Niezbędny na co dzień: smażony Walleye z sosem koperkowym, Miód Walleye, oraz Najlepsze Smażone Walleye.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Dodaj wodę i koperek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 4-5 minut.
Dodaj mleko; dodać cytryny i pieprz. Na wierzch z filetami. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Przełóż rybę na półmisek i trzymaj w cieple. Odcedź płyn do gotowania, rezerwując cytryny, cebulę i koperek; podawać z rybami.