Lekko Jajecznica
Lekko jajecznica jest bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś białka jaj, zieloną cebulę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Jajecznica Tex Mex, oraz Jajecznica z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić białka i jajka.
W razie potrzeby dodaj śmietanę, mleko, cebulę, sól, pieprz i barwnik spożywczy.
Wlać do dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania; gotować i delikatnie mieszać na średnim ogniu, aż jajka zostaną całkowicie ustawione.
Posypać serem; przykryć i odstawić na 5 minut, aby ser się stopił.