Lekkie Pieczone Spaghetti
Lekkie pieczone Spaghetti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, pomidory z puszki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Lekkie Spaghetti cytrynowo-szpinakowe, Lekkie Ziemniaki Zapiekane, oraz Light Crock Pot Pieczone Jabłka.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić. Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając często, aż miękkie, o 5 protokół. Wymieszać czosnek i gotować 2 protokół.
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, aż rumiane, o 5 protokół. Wymieszać paprykę, grzyby, sól i przyprawy włoskie i gotować, często mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 4 protokół. Wymieszać pomidory, 3/4 szklanki wody i bazylii i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje i smaki są mieszane, o 15 protokół. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj 2-ćwiartkowe naczynie zapiekane sprayem do gotowania.
Dodaj makaron na patelni i wrzucić do połączenia z sosem. Połowę mieszanki makaronu łyżka do naczynia żaroodpornego.
Posypać połową każdego sera. Łyżka pozostałą mieszaninę makaronu na wierzchu.
Posypać pozostałym serem i przykryć luźno folią spryskaną sprayem do gotowania (nie pozwól, aby folia dotknęła sera).
Piec, aż ser topi się i bąbelki, 20 do 25 protokół.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.