Lekkie i kremowe Enchiladas z kurczaka
Przepis lekkie i kremowe Enchiladas kurczaka może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 50 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. To danie główne ma 497 kalorii, 25g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 48 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka skondensowanego 98%-beztłuszczowej śmietany z rosołu, tortille z mąki, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Lekkie i kremowe Enchiladas z kurczaka, Light Chicken Enchiladas, oraz Lekki i kremowy cytrynowy makaron z kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W średniej misce wymieszaj śmietanę, jogurt, zupę i chiles.
Łyżka około 3 łyżki śmietany mieszaniny dół środka każdej tortilli. Rezerwa 1/4 szklanki sera; posypać tortille z pozostałym serem, kurczaka i cebuli.
Zwinąć; umieścić w naczyniu do pieczenia. Łyżka pozostałej mieszanki śmietany na tortille. Przykryć folią.
Piec 25 do 30 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Posypać 1/4 szklanki sera.
Piec odkryte 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Udekoruj rozdrobnioną sałatą i posiekanymi pomidorami.