Lekka i pikantna ryba
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Lekka i pikantna ryba może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 183 kalorie, 35g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety snapper, sól i mielony pieprz, sos picante i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Baja Light Fish Tacos, Lekkie i pyszne Tacos rybne, oraz Lekkie i łatwe smażone Tacos rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść arkusz folii aluminiowej na blasze do pieczenia i lekko nasmaruj.
Filety ułożyć na folii, posypać czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Polać filety sosem picante i wycisnąć sok z limonki na wierzch. Przynieś boki folii razem i złóż szew do uszczelnienia w rybach.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.