Leche Asada
Leche Asada może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka cynamonu, jajka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Carne Asada, oraz Carne Asada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Mleko wlać do rondla wraz ze skórką cytrynową i laskami cynamonu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego, i gotować przez 5 minut. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić na strome przez 15 minut.
Delikatnie ubić jajka z cukrem, aż cukier się rozpuści. Powoli beat w 1 szklance gorącego mleka, trochę na raz, aż zostanie włączona. Mieszaninę jajek wymieszać z powrotem do gorącego mleka, wlać pisco i wymieszać, aż dobrze się połączą.
Wlać krem przez sito o drobnej siatce do naczynia ceramicznego 2-ćwiartkowego, aby usunąć skórkę cytrynową i cynamon.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zestaw, i rumiane na górze, o 30 protokół. Schłodzić przed podaniem.