Lebkuchen IV jest bezmleczny i wegetariański przepis z 72 porcjami. Ten hor d ' oeuvre ma 62 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Za 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, zmielone goździki, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 8 godzin i 40 minut. Z łyżką wynik 16%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Lebkuchen, Lebkuchen, oraz Lebkuchen.
Instrukcje
1
W małym rondlu na średnim ogniu wymieszaj miód i melasę. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Dodaj brązowy cukier, jajko, sok z cytryny i skórkę z cytryny, aż dobrze się połączą. Odłóż na bok. W dużej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki, gałkę muszkatołową i ziele angielskie. Wymieszaj składniki z patelni do miski i dobrze wymieszaj.
Dodaj orzechy włoskie i kandyzowany cytron. Przykryj ciasto i schłódź przez kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowany Cytron
Orzechy Włoskie
Ciasto
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj arkusze ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
4
Używając niewielkiej ilości ciasta na raz, rozwałkuj na grubość 1/4 cala na posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
5
Pokrój na małe prostokąty.
6
Umieść prostokąty w odległości 1 cala od siebie na przygotowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Piecz przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie twardy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Połącz 1 szklankę cukru z wodą w małym rondelku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzej do temperatury od 234 do 240 stopni F (112 do 116 stopni C) lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu wrzucona do zimnej wody utworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po wyjęciu z wody i umieszczeniu na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
Woda
3
Zdjąć z ognia i dodać cukier cukierniczy do uzyskania gładkości.