Lazy Un-Gołąbki

Lazy Un-Gołąbki
Leniwe gołąbki to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 733 kalorie, 47g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka krótkoziarnistego brązowego ryżu, kapusta, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Ten przepis od Go Dairy Free ma 10 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Leniwa Zapiekanka Z Gołąbkami, Golumpki leniwego kucharza (Gołąbki), oraz Super Łatwa Leniwa Zapiekanka Z Gołąbkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na szerokim dnie pot.In Robot kuchenny, grubo zmielić cebulę, seler, jabłka i koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj mieszaninę ziemi do garnka i saute aż półprzezroczyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać mięso i podsmażyć jeszcze kilka minut, mieszając, aż nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać wszystkie pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia.Zmniejsz płomień do średniego i gotuj, przykryte, 1 godzinę lub trochę dłużej, aż kapusta będzie bardzo miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
5
Przełożyć na talerz i podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia75
Magazyn