Lawry ' s® grillowane skrzydełka z pomarańczą i Jalapeno

Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre? Lawry® grillowane lepkie skrzydełka z pomarańczą i Jalapeno może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 278 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki skrzydełka kurczaka, oryginalną marynatę lawry ' ego, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lawry 's Creamed Spin-serwowane w restauracji Lawry' s Prime Rib w Beverly Hills, Orange & Jalapeno Marynowany Stek Z Grilla, oraz Sticky Soy Wings.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau