Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 8G białka, oraz 34g tłuszczu. Mieszanka proszku do pieczenia, cukier puder, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Shortcake z Mascarpone i Brandowanymi morelami, Przepis Na Letnie Ciastko Z Szampanem, oraz Kabobs z owocami i ciastkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać maślankę, jajko i ekstrakt wanilii w średniej misce; przenieść 1 łyżkę mieszanki do małej miseczki i rezerwy na glazurę. Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski; dodać masło. Używając miksera elektrycznego, ubijaj, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek, około 3 minut.
Dodać mieszankę maślanki i miksować aż do uzyskania miękkiego, wilgotnego ciasta. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Używając mąki, Zbierz ciasto w kulkę i zagniataj delikatnie przez 6 obrotów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Ciasto
4
Przełożyć ciasto na blachę do pieczenia. Kształt ciasta na 8-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Wierzch pędzla z reserved 1 łyżką mieszanki maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
6
Piec ciasto, aż top jest złoty kolor i tester włożony do środka wychodzi czysty, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Przenieść ciasto do stojaka i całkowicie ostudzić.
1
W dużej misce wymieszać śliwki, brzoskwinie, maliny i 1/3 szklanki cukru.
W międzyczasie w dużej misce ubić mascarpone, śmietanę, 1/4 szklanki cukru pudru i wanilię, aż uformują się jędrne szczyty. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Odciąć górną 1/3 ciasta. Używając małego noża i pozostawiając 1/2-calową granicę na krawędzi, wyciąć wystarczająco dużo DNA ciasta, aby utworzyć 1/2-calowe głębokie wcięcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
5
Połowę kremu mascarpone rozprowadzić wgłębieniem. Za pomocą łyżki szczelinowej, Usuń owoce z miski; kopiec na śmietanę. Soki owocowe rezerwować w misce.
Pozostały krem mascarpone rozprowadzić na owocach. Przykryć wierzchem ciasta. Przechowywać w lodówce ciasto i zarezerwowane soki oddzielnie, co najmniej 3 godziny i do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Krem
Owoce
7
Ciasto pozostawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem. Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
8
Pokroić w kliny.
9
Skropić zarezerwowanymi sokami owocowymi i podawać.