Lato warzyw makaron wrzucić może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis służy 35. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz spaghetti, kłosy kukurydzy na kolbie, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Makaron Warzywny I Pełnoziarnisty, Rainbow Vegetable And Radiatore Pasta Toss, oraz Surowe Letnie Warzywa " Makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mleko, serek śmietankowy i ostry sos zmiksować w blenderze, aż dobrze wymieszane. Gotować spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Białe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Tymczasem olej ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać cebulę; gotować i mieszać 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj pozostałe warzywa; gotuj i mieszaj 8 min. albo aż będzie krucho. Wymieszać z serem śmietankowym; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni