Latający makaron z jeżowca z ikrą i szczypiorkiem z " połowu

Latający makaron z jeżowca z ikrą i szczypiorkiem z
Latający makaron z ikrą rybną i szczypiorkiem z " the Catch is a Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, oliwę z oliwek, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Połów Ryb, Stado ryb z " połowu, oraz Najzdrowszy Połów Ryb Kanapka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze, połączyć jeżyny, oliwa z oliwek, pieprz cayenne i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą, gotuj spaghetti aż do al dente. Tuż przed opróżnieniem odmierz 1/2 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odcedzić makaron i dodać go z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać masło i wymieszać, aby dokładnie pokryć spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
5
Dodać puree z jeżowca i 3 łyżki wody do gotowania makaronu i wymieszać na średnim ogniu, dodając więcej wody z makaronu przez łyżkę stołową, używając większości z nich, aż makaron jest pokryty kremowym sosem. Nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Wyjąć garnek z ognia i posolić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Makaron podzielić na 4 miseczki, na wierzchu z tobiko i szczypiorkiem oraz kwiatami szczypiorku, jeśli używasz, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn