Latający makaron z jeżowca z ikrą i szczypiorkiem z " połowu
Latający makaron z ikrą rybną i szczypiorkiem z " the Catch is a Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, oliwę z oliwek, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Połów Ryb, Stado ryb z " połowu, oraz Najzdrowszy Połów Ryb Kanapka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, połączyć jeżyny, oliwa z oliwek, pieprz cayenne i puree.
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą, gotuj spaghetti aż do al dente. Tuż przed opróżnieniem odmierz 1/2 szklanki wody do gotowania.
Odcedzić makaron i dodać go z powrotem do garnka.
Dodać masło i wymieszać, aby dokładnie pokryć spaghetti.
Dodać puree z jeżowca i 3 łyżki wody do gotowania makaronu i wymieszać na średnim ogniu, dodając więcej wody z makaronu przez łyżkę stołową, używając większości z nich, aż makaron jest pokryty kremowym sosem. Nie gotować.
Wyjąć garnek z ognia i posolić.
Makaron podzielić na 4 miseczki, na wierzchu z tobiko i szczypiorkiem oraz kwiatami szczypiorku, jeśli używasz, i podawać.