Lasagne Ze Świeżymi Pomidorami
Lasagne ze świeżych pomidorów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz parmezan, pietruszkę, majeranek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Całkowicie Świeże Pomidory Lasagne, Ogród-Świeża Lasagne, oraz Lazania Ze Świeżymi Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Dodać cebulę i czosnek; przykryć i gotować 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj pomidora i następne 7 składników (pomidor przez pastę pomidorową). Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 45 minut, mieszając od czasu do czasu.
Aby przygotować nadzienie, połączyć bazylia, ricotta, i tofu w misce; mash mieszaniny ricotta z masher ziemniaków.
Rozprowadzić 2 filiżanki sosu na dnie 13 x 9-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż 3 makarony na sosie; top z 1 filiżanką nadzienia, 1/2 filiżanki sera provolone, 2 łyżki Romano i 1 1/2 filiżanki sosu. Powtórz warstwy dwa razy, kończąc makaronem.
Pozostały sos rozprowadzić na makaronie.
Posypać 1/2 szklanki sera provolone i 2 łyżki Romano.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.