Lasagna Roll Ups II
Lasagna Roll Ups II wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 473 kalorie, 24g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jaj, ser ricotta, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę, cebula, czosnek w proszku, i oregano w dużej patelni na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka i wołowina jest rumiana, o 10 protokół.
Dodać sos pomidorowy i cukier; gotować na wolnym ogniu, aż sos się ogrzeje, o 10 protokół.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować lasagne we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, 8 do 10 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj naczynie zapiekane 9x13 cali.
W misce wymieszaj ser ricotta, jajko, natkę pietruszki i 3/4 szklanki parmezanu.
Umieścić makaron lasagne na powierzchni roboczej. Łyżka jedna warstwa mieszanki ser ricotta, jedna warstwa sos mięsny, i jedna warstwa ser mozzarella na szczycie makaronu lasagna; top z innym makaronem lasagna.
Zawiń nadziewany makaron lasagne w stylu galaretki; umieść w przygotowanym naczyniu zapiekanym. Powtórz z pozostałym makaronem lasagne, mieszanką sera ricotta, sosem mięsnym i serem mozzarella.
Rozłóż łyżkę sosu mięsnego na każdej rolce lasagna; top z pozostałym serem mozzarella i 1/4 szklanki parmezanu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bulgotanie, 30 do 35 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon