Larry ' s Fire pieczone szaszłyki z kurczaka z mandarynką-glazura Cascabel z smakołykiem Mandarynkowo-granatowym

Larry ' s Fire pieczone szaszłyki z kurczaka z mandarynką-glazura Cascabel z smakołykiem Mandarynkowo-granatowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Larry ' s Fire Roasted Chicken szaszłyki z glazurą Mandarynkowo-Cascabel z mandarynką i granatem. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,95 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 23G tłuszczu i w sumie 650 kalorii. Mieszanka kolendry, soku z limonki, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Tangerine Angel Food Cake z polewą mandarynkową, Pieczony indyk z polewą mandarynkową, oraz Pieczone kaczki z glazurą mandarynki-hoisin.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Wymieszaj soki, proszki chile, paprykę, cayenne, kolendrę i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodaj udka z kurczaka i marynuj przez 2 godziny w lodówce. Rozgrzej patelnię grillową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub SiekanyBoczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Wyjmij kurczaka z marynaty i nawlecz każdą połowę kurczaka na 2 szaszłyki, aby mięso pozostało płaskie na grillu. Dopraw solą i pieprzem i grilluj przez 4 minuty z każdej strony lub do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wyjmij kurczaka z patelni grillowej i obficie posmaruj polewą mandarynkową, podawaj na półmisku, podawaj ze smakiem i udekoruj szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Podawać z tortillami z mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Z MąkiTortilla Z Mąki
1
Rozgrzej oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj szalotki i proszek cascabel i gotuj do miękkości. Podnieś ogień do wysokiego, dodaj ocet, cukier i sok mandarynkowy i zredukuj do syropu. Dopraw sokiem z cytryny i miodem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
3
Dodaj oliwę i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Ostudzić.
1
Dobrze połącz wszystkie składniki relish.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami32szaszłyki bambusowe, moczone w wodzie przez 2 godzinyszaszłyki bambusowe, moczone w wodzie przez 2 godziny0Batoniki toffi Heathcayennecayenne16tortille z mąkitortille z mąki8krewetki i żyłkiDrobno posiekany świeży szczypiorekDrobno posiekany świeży szczypiorek32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzugrubo posiekana świeża kolendragrubo posiekana świeża kolendra1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami8krewetki i żyłkiMiód, do smakuMiód, do smaku02 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudo smarowania wkładkido smarowania wkładki8krewetki i żyłkiSok z cytryny, do smakuSok z cytryny, do smaku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzulekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass1szczyptaPinch cascabel powderPinch cascabel powder591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody11 łyżka suszonego oreganopolędwiczka wieprzowa przekrojona na półpolędwiczka wieprzowa przekrojona na pół1Nasiona granatuNasiona granatu1smallsczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkęczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz2szalotka, drobno pokrojona w kostkęszalotka, drobno pokrojona w kostkę8udka kurczaka bez kości, bez skóry, pokrojone na pół wzdłużudka kurczaka bez kości, bez skóry, pokrojone na pół wzdłuż2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z mandaryneksok z mandarynek6mandarynki, segmentymandarynki, segmenty
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn