Lamb Picadillo Wrap
Lamb Picadillo Wrap to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę Jalapeno, kakao, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Wrap Star: Marokańskie Owijki Z Grilla Z Grilla, Hot cumin Lamb wrap with crunchy slaw & spicy mayo, oraz Banh-mi Wrap: Wietnamski Grillowany zawijas wieprzowy z marynowaną marchewką i miętą.
Instrukcje
Trim tłuszczu z jagnięciny.
Jagnięcinę pokroić w paski 3 x 1/4 cala.
Umieść patelnię na średnim ogniu do gorąca.
Dodać jagnięcinę; gotować 4 protokół lub aż rumiane.
Dodaj jalapeo, oregano, chili w proszku, sól, i czosnek, i saute 1 minutę. Wymieszać w koncentracie pomidorowym i podsmażyć 2 minuty. Wymieszać z wodą, rodzynkami i kakao; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 20 minut. Wymieszaj oliwki, kolendrę i sok.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki jagnięcej w dół środka każdej tortilli; zwinąć.