Lamb Phall
Lamb Phall to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pomidory w puszkach, bulion z kurczaka, garść liści kolendry i delikatne łodygi oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem), Kolorado Jagnięcina i karmelizowany Zacier cebulowy z esencją z kopru jagnięcego, oraz Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać połowę jagnięciny i gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 8 protokół, zmniejszenie ciepła, jeśli olej zaczyna mocno palić.
Przenieś na duży talerz. Powtórzyć z drugą porcją jagnięciny.
Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i dodać cebulę. Gotować, zeskrobując kawałki jagnięciny z dna patelni, aż cebula będzie przezroczysta, około 4 minut.
Dodać imbir i czosnek i gotować, aż pachnące, o 3 protokół.
Dodaj kminek, curry, garam masala, kurkumę i cayenne i gotuj, mieszając, aż przyprawy będą bardzo pachnące i zaczną nabierać orzechowego aromatu, o 4 protokół.
Dodaj płatki chili, suszone ptasie chili i Scotch bonnet i wymieszaj, aby połączyć. Powrót jagnięcinę do garnka i mieszać aż jagnięcina jest pokryta mieszanką przypraw.
Na jagnięcinę wlać pokrojone w kostkę pomidory i wywar z kurczaka i gotować na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż jagnięcina jest w pełni gotowane i miękkie, o 1 godzinę.
Gdy jagnięcina jest miękka i sos jest zmniejszony, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z kolendrą i ryżem na parze.