Kłody Ajerkoniaku
Dzienniki ajerkoniak może być tylko napój, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 154 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 27. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jeśli masz pod ręką pół na pół śmietanki, ekstrakt z rumu, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 11%. Podobne przepisy obejmują ajerkoniak frosted gałka muszkatołowa cookie logs, Dzienniki Pizzy, oraz Gałka Muszkatołowa.
Instrukcje
W misce masło śmietankowe i cukier.
Dodaj gałkę muszkatołową, jajko i ekstrakty; dokładnie wymieszaj. Dodać mąkę. W razie potrzeby schłodź ciasto, aby ułatwić obsługę.
Na lekko posypanej mąką powierzchni uformuj ciasto na 1/2 cala.- rolki o średnicy; pociąć każdy na 3 cale.- długie kawałki.
Miejsce 2. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić na stojakach z drutu.
Do lukru ubij masło, aż będzie lekkie i puszyste.
2 szklanki cukru i ekstraktów cukierniczych; dobrze wymieszać. Ubij śmietanę i pozostały cukier cukierniczy. Mroźne ciasteczka. Za pomocą zębów małego widelca ułóż linie w dół lukru, aby symulować korę.
Posyp gałką muszkatołową.