Kwiaty squasha nadziewane serem herbacianym w cieście

Kwiaty squasha nadziewane serem herbacianym w cieście
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Squash kwiaty Nadziewane Herbed serem w cieście Fritter spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 781 kalorii, 24g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,54 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kozi ser, piwo, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Smażone Nadziewane Kwiaty Squasha, Trzy kwiaty dyni nadziewane serem, oraz Faszerowane Serem Kozim Kwiaty Dyni.

Instrukcje

1
Aby ciasto, wymieszać mąkę i skrobię kukurydzianą w misce. W innej misce ubić białko jaja i piwo razem. Wymieszaj to z mieszaniną mąki. Nie przegrzewaj się, bo ciasto będzie trudne; nadal powinny być grudki. Przykryć i przechowywać w lodówce (może odpocząć, schłodzone, do 2 godzin) podczas wykonywania farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Sery wymieszać w misce z żółtkiem, szalotką i ziołami. Doprawić solą i pieprzem oraz 1 łyżeczką soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ostrożnie podważyć płatki każdego kwiatu.
4
Usuń pręcik.
5
Umieść małą łyżkę mieszanki sera wewnątrz każdego kwiatu i delikatnie przekręć końcówki kwiatów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Rozgrzać olej roślinny w dużym głębokim garnku na średnim ogniu do 177°. użyj termometru do głębokiego smażenia, aby sprawdzić temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Wyjąć ciasto z lodówki i raz wymieszać. Zanurz kwiaty w cieście, a następnie ostrożnie zanurz je w gorącym oleju. Smażyć je partiami, aż będą złote i chrupiące, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Podziel kwiaty na cztery ciepłe talerze.
9
Skropić pozostałe 2 łyżeczki soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1
Połączyć oliwki, anchois, kapary, i czosnek w robocie kuchennym i pulse do szorstkiej pasty, dodając oliwę z oliwek w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
artykuł var
3
Typ_27_data = {};
4
artykuł
5
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Składniki

3anchois, opłukaneanchois, opłukane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibardzo zimne piwobardzo zimne piwo1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kapary, płukanekapary, płukane3(zima)drobno posiekana świeża trybuladrobno posiekana świeża trybula596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1bardzo dużyjajko, oddzielone (białe należy schłodzić)jajko, oddzielone (białe należy schłodzić)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)3(zima)drobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki1BochenekChleb francuski, pokrojony w plastry o grubości ½ cala i tostyChleb francuski, pokrojony w plastry o grubości ½ cala i tosty3(zima)mielony świeży szczypiorekmielony świeży szczypiorek1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony6(zima)miękki ser kozimiękki ser kozi2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwki zielone bez pestek (około 1 do 1¼ funtów bez pestek; patrz ramka)oliwki zielone bez pestek (około 1 do 1¼ funtów bez pestek; patrz ramka)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo wyciśnięty sok z cytrynyświeżo wyciśnięty sok z cytryny596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiTapenada z zielonej oliwy (poniżej; opcjonalnie)Tapenada z zielonej oliwy (poniżej; opcjonalnie)6(zima)wysokiej jakości ricottawysokiej jakości ricotta11 funt cukinii,mielona szalotkamielona szalotka20larges12 kwiatów dyni, usunięto środkowe części12 kwiatów dyni, usunięto środkowe części1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniebielona mąka uniwersalnaniebielona mąka uniwersalna9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej roślinny do głębokiego smażeniaolej roślinny do głębokiego smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn