Kwiaty Figowe
Figowe kwiaty to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz serek, udekoruj: pomarańczowe paski skórki, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 22%. Spróbuj Pieczone Figi Crostini, Domowe Fig Newtons, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stań figi pionowo; pokrój od końca łodygi na 5 lub 6 klinów, przycinając do dna, ale nie przez dno. Delikatnie oddziel kliny, aby przypominały kwiat.
Na talerzu ułożyć figi, skropić likierem.
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym około 2 minut lub do puszystego.
Dodaj miód, śmietanę i śmietanę; pokonać 1 minutę. Rura lub mieszanka dollop na środku każdego rys.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 1/4 szklanki soku pomarańczowego można zastąpić likierem.