Kwadraty figowo-Stiltonowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Fig-and-Stilton kwadraty spróbować. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka konfitury figowe, ciasto francuskie z masłem, ser stilton i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pieczone Figi Crostini, Domowe Fig Newtons, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o wymiarach 16 na 11 1/2 cala. Przyciąć, aby utworzyć prostokąt 10 1/2 na 15 cali.
Przełożyć ciasto na dużą blachę do pieczenia i pokroić w kwadraty 1 3/4 cala; należy mieć około 4
Zamrozić kwadraty, aż będą twarde, około 30 minut.
Linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem. Ułóż 12 kwadratów na arkuszu i przykryj więcej papieru pergaminowego. Top kwadraty z innym blasze do pieczenia, dolnej stronie w dół. Jeśli masz inną parę blach do pieczenia, powtórz z 12 więcej kwadratów.
Placki piec około 35 minut, aż ciasto będzie złote.
Przenieść kwadraty do stojaka do ostygnięcia. Powtórz, aby upiec pozostałe kwadraty.
Zwróć tyle schłodzonych kwadratów, ile będzie pasować do blachy do pieczenia. Na każdym kwadracie wyłożyć 1/2 łyżeczki konfitury figowej.
Posypać Szczudłem i piec około 5 minut, aż Szczudło się rozpuści.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.