Kuszące Enchiladas
Kuszące Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Mieszanka sosu pomidorowego, pomidory w puszkach, twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Kusząca sałatka Catherine Ann z tuńczykiem-Farma Longmeadow, Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), oraz Enchiladas Verdes (Zielone Enchiladas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj mielony chuck i cebulę na dużej patelni na dużym ogniu, mieszając, aż wołowina kruszy się i nie jest już różowy;odcedzić. Powrót do patelni; wymieszać z twarogiem. Odstawić.
Pomidory pokrojone w kostkę i sos pomidorowy przetwarzać w maszynce do gotowania, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. W razie potrzeby wymieszać posiekane chiles.
Łyżka 2 do 3 łyżki mieszanki mielonej wołowiny w dół środka każdej tortilli; top każdy z 2 łyżki mieszanki pomidorowej i 1 1/2 łyżki sera.
Roll up tortille, i miejsce, szew stronie w dół, w lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Na wierzch wlać pozostałą mieszankę pomidorową; posypać pozostałym serem.
Piec enchiladas w 350 przez 20 minut lub do bąbelków.
Dekorować, w razie potrzeby.