Kuszące Ciasto Dyniowe

Kuszące Ciasto Dyniowe
Jeśli 62 grosze za porcję spada twój budżet, kuszące ciasto z dyni może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i zbierz sól, jajka, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokrój w skracaniu, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, podrzucając widelcem, aż cała mąka zostanie zwilżona i ciasto prawie oczyści bok miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Zbierz ciasto do kuli. Kształt w spłaszczony Okrągły na lekko posypanej mąką powierzchni. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż ciasto jest twarde i zimne, ale giętkie. Dzięki temu skracanie staje się lekko jędrne, co sprawia, że upieczone ciasto jest bardziej łuszczące się. Jeśli dłużej przechowywać w lodówce, niech ciasto lekko zmięknąć przed walcowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Rozgrzać piekarnik do 218°. z mąką wałek do ciasta, roll ciasto na okrągłe 2 cale większe niż do góry nogami 9-calowy szklany talerz ciasto. Złożyć ciasto na cztery części; umieścić w talerzu ciasta. Rozłóż i ułóż na płycie, mocno naciskając na dno i bok. Trim zwisające krawędzi ciasta 1 cal od krawędzi płyty pie. Składamy i zwijamy ciasto pod, nawet z talerzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PiekarnikPiekarnik
6
Skrawki zwiniętego ciasta pokroić drobną foremką do ciastek w kształcie liścia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
7
Wycięcia posypać cukrem; nacisnąć na brzeg ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
CukierCukier
8
W średniej misce ubić jajka lekko trzepaczką lub ręcznym trzepaczką. Ubić wszystkie pozostałe składniki nadzienia, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Aby zapobiec rozlaniu, umieść wyłożoną ciastem płytę ciasta na stojaku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wlać nadzienie do talerza ciasta.
11
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Piec około 45 minut dłużej lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 4 godzin lub do schłodzenia. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn