Kuszące Ciasto Dyniowe
Jeśli 62 grosze za porcję spada twój budżet, kuszące ciasto z dyni może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i zbierz sól, jajka, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę i sól.
Pokrój w skracaniu, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, podrzucając widelcem, aż cała mąka zostanie zwilżona i ciasto prawie oczyści bok miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).
Zbierz ciasto do kuli. Kształt w spłaszczony Okrągły na lekko posypanej mąką powierzchni. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż ciasto jest twarde i zimne, ale giętkie. Dzięki temu skracanie staje się lekko jędrne, co sprawia, że upieczone ciasto jest bardziej łuszczące się. Jeśli dłużej przechowywać w lodówce, niech ciasto lekko zmięknąć przed walcowanie.
Rozgrzać piekarnik do 218°. z mąką wałek do ciasta, roll ciasto na okrągłe 2 cale większe niż do góry nogami 9-calowy szklany talerz ciasto. Złożyć ciasto na cztery części; umieścić w talerzu ciasta. Rozłóż i ułóż na płycie, mocno naciskając na dno i bok. Trim zwisające krawędzi ciasta 1 cal od krawędzi płyty pie. Składamy i zwijamy ciasto pod, nawet z talerzem.
Skrawki zwiniętego ciasta pokroić drobną foremką do ciastek w kształcie liścia.
Wycięcia posypać cukrem; nacisnąć na brzeg ciasta.
W średniej misce ubić jajka lekko trzepaczką lub ręcznym trzepaczką. Ubić wszystkie pozostałe składniki nadzienia, aż dobrze wymieszane.
Aby zapobiec rozlaniu, umieść wyłożoną ciastem płytę ciasta na stojaku piekarnika.
Wlać nadzienie do talerza ciasta.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Piec około 45 minut dłużej lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 4 godzin lub do schłodzenia. Przechowywać w lodówce.