Śródziemnomorski kuskus może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, granulki bulionu z kurczaka, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Kuskus Śródziemnomorski, Kuskus Śródziemnomorski, oraz Kuskus Śródziemnomorski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w 2-quart nonstick rondel na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować na maśle, często mieszając, aż cebula będzie miękka. Wymieszać z wodą i granulkami bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki Bulionowe
Masło
Czosnek
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia.
3
Wymieszać pozostałe składniki. Przykryć i odstawić na około 5 minut lub do wchłonięcia płynu. Puch lekko widelcem.