Apple Crisp

Apple Crisp
Apple Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka tarta gotowania jabłka, mielony cynamon, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 20 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 375ºF. Nasmaruj dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni ze skróceniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Jabłka rozłożyć na patelni. W średniej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem śmietany, aż dobrze wymieszane; posypać jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Piec około 30 minut lub aż polewa jest złoty kolor i jabłka są miękkie po przekłuciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać na ciepło ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn