Kuskus z pomarańczą i migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, liście mięty, radicchio i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 86%. Spróbuj Sałatka kuskus o zapachu pomarańczy z migdałami, kolendrą i ogórkiem, Kuskus Z Migdałami I Porzeczkami, oraz Kuskus pełnoziarnisty z migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kuskus umieścić w dużej misce, dodać 2 szklanki wrzącej wody, 1 łyżeczkę soli i skórki pomarańczowej, następnie przykryć i pozostawić na parze przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Kuskus
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Zdjąć pokrywę i puch widelcem.
3
Wymieszać sok pomarańczowy, ocet i oliwę z oliwek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Oliwa Z Oliwek
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Połowę dressingu dodać do kuskusu wraz z cebulą, pomarańczą, miętą i pietruszką i delikatnie połączyć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Pietruszka-nać
Pomarańczowy
Cebula
Mięta
5
Umieścić radicchio w misce, dodać pozostały dressing i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Radicchio
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Kuskus przełożyć na duży talerz, na wierzch ułożyć radicchio i udekorować migdałami.