Kuskus Wegetariański
Wegetariański kuskus jest bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cebulę, kuskus, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Veggie Kuskus Quiche, Warzywne Kaboby na kuskusie, oraz Sałatka Warzywna Z Kurczakiem I Izraelskim Kuskusem.
Instrukcje
Dodać oliwę z oliwek do dużej, patelni o wysokiej jednostronnej na średnim ogniu. Raz gorące, dodać cebulę, żółty squash, i cukinia i saute do miękkości, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać żurawinę i bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać kuskus, przykryć szczelnie dopasowaną pokrywką, wyłączyć ogień i odstawić na 10 minut.
Zdjąć pokrywę i puch widelcem. Kuskus można podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.