Kuskus-Kury Nadziewane Korniszonem

Kuskus-Kury Nadziewane Korniszonem
Kuskus Nadziewane kury kornwalijskie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 791 kalorii, 53g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śliwkowe migdały, morele, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kurowane Kury Kornwalijskie Z Kokosową Kolendrą Kuskus, Niedzielna Kolacja: kury Korniszonowe z migdałowym kuskusem, oraz Faszerowane Kury Kornwalijskie.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Toast orzechy w piekarniku, aż złoty kolor, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Usunąć Podnieś temperaturę do 42
4
W małym rondlu przynieś bulion, morele i 1/4 łyżeczki soli na wolnym ogniu na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z kuskusem. Przykryć i odstawić na 5 minut. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
6
Dodać migdały, 1/2 łyżki masła, 1 1/2 łyżeczki miodu, cynamon, i 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
7
Napełnij ubytki kur mieszaniną kuskusu. Przekręć skrzydła kur za plecami i, jeśli chcesz, zwiąż nogi razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
8
Kury, od strony piersi do góry, umieść na małej patelni do pieczenia. Kury zalać olejem; posypać 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Kropka z pozostałą 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Piecz kury przez 25 minut. Zalać je sokami z patelni i skropić pozostałą 1 łyżeczką miodu. Kontynuuj pieczenie, aż tylko gotowe, 10 do 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Kiedy kury są gotowe, przenieś je na talerz i pozostaw do odpoczynku w ciepłym miejscu na około 5 minut. Łyżka tłuszczu z patelni i dodać wodę do soków. Gotować na umiarkowanym ogniu, skrobanie dno patelni, aby usunąć wszelkie brązowe kawałki, aż zredukowane do 1/4 szklanki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
11
Dodać szczyptę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
12
Kury pokroić na pół i podawać z farszem i sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Rekomendacja win: to egzotyczne danie wymaga równie egzotycznego wina, jak pyszny Australijski smillon, niezbyt wytrawna biel z nutami mandarynki i migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn