Kuskus izraelski ze szparagami, groszkiem i cukrem

Kuskus izraelski ze szparagami, groszkiem i cukrem
Izraelski kuskus ze szparagami, groszkiem i cukrem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz smukłe szparagi, groszek cukrowy, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kuskus Izraelski Ze Szparagami, Groszkiem I Cukrem, Kuskus Izraelski z kurczakiem i groszkiem, oraz Kuskus Izraelski Z Groszkiem I Boczkiem.

Instrukcje

1
Wymieszać 2 łyżki oleju, sok z cytryny, 1 ząbek czosnku i skórkę z cytryny w małej misce;odstawić SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzać 1 łyżkę olejuw średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać kuskus, posypać solą i podsmażyć większość kuskusu jest złotobrązowa, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
SólSól
4
Dodać 1 3/4 szklanki bulionu, zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia. Reduceheat do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu jest wchłaniany i kuskus istender, około 10 minut, dodając więcej przez łyżki stołowe, jeśli zbyt suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
BulionBulion
5
Tymczasem ciepło Pozostałe 1 łyżka stołowaolej w ciężkich dużych nonstick patelni na highheat.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj szparagi, groszek cukrowy, greenpeas i pozostały ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
SzparagiSzparagi
7
Posypywaćsolą i pieprzem; smażyć, aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Przenieś warzywa do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj kuskus do miski z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KuskusKuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Mżawka się ubiera.
11
Dodaj szczypiorek andcheese; wrzucić. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzczypiorekSzczypiorek
1
Aby przyciąć szparagi, przytrzymaj jedną ręką wierzch łodygi, a drugą przytrzymaj spód łodygi. Łodyga pęknie, oddzielając Woody koniec od delikatnego wierzchołka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
1
Niektóre cukrowe brzoskwinie mają twardą strunę biegnącą wzdłuż górnej części kapsuły. Aby go usunąć, zsuń koniec liścia i pociągnij za sznurek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn