Kury Pieczone Na Rożnie Z Nadzieniem Orzechowym Z Rodzynkami

Kury Pieczone Na Rożnie Z Nadzieniem Orzechowym Z Rodzynkami
Pieczone kury kornwalijskie z nadzieniem z rodzynkami Pekan mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1321 kalorii, 84g białka, oraz 87 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.96 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kur kornwalijskich, woda, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kury kornwalijskie z farszem jabłkowo-Rodzynkowym, Glazurowane kury Korniszonowe z nadzieniem Pekanowo-ryżowym, oraz Pieczone kury kornwalijskie z farszem kukurydzianym Chorizo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmaż rodzynki, pekany i seler w 2 1/2 łyżki masła w średnim rondlu, aż seler będzie miękki. Wymieszać z rozmarynem, mieszanką farszu i wodą; usunąć mieszankę rodzynek z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Usunąć podroby z kur; rezerwy do innych zastosowań. Kury opłukać zimną wodą i osuszyć. Kury faszerować lekko mieszanką rodzynek (ok. 2/3 szklanki na kurę). Zamknij wnęki i zabezpiecz drewnianymi kostkami; kratownica.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Podgrzać brojlery-rożen, aż element grzejny będzie czerwony. Nitka 2 kury na rożnie; szczelnie zabezpieczyć zębami na każdym końcu rożna. Upewnij się, że kury są odpowiednio wyważone, aby uniknąć obciążenia silnika podczas obracania śliny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
4
Kury szczotkować połową pozostałego roztopionego masła;
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
5
Umieść pluć na rtisserie około 3 cali od źródła ciepła. Włącz silnik rtisserie.
6
Piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do momentu, gdy pałeczki perkusyjne poruszają się łatwo. Powtórz procedurę z pozostałymi kurami i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
7
Kury przełożyć na półmisek i podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn