Kury myśliwskie z farszem owocowo-Parówkowym to bezmleczne danie główne. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 948 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, łyżeczka mieszanki przypraw południowej Francji, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Ze Słonym Farszem Owocowym, Kury Z Grilla I Farsz Z Bakłażanów, oraz Kury z granatu glazurowanego z nadzieniem chlebowym Sosnowo-Orzechowo-porzeczkowym dla podobnych receptur.
Usuwać i rezerwować podroby i szyje od kur. Kury opłukać pod zimną wodą i osuszyć. Kury o połowę wzdłuż; przyciąć nadmiar tłuszczu. Rozluźnij skórę od piersi i podudzia, wkładając palce i delikatnie naciskając między skórę a mięso. Rub 1/2 łyżeczki przyprawy południowej Francji
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z Kurczaka
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Wymieszać pod skórą każdej kurzej połowy. Odstawić.
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Połączyć wrzącą wodę i 2 łyżki żurawiny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić na 30 minut.
3
Drenaż.
4
Podroby gotować, szyje, 2 łyżki szalotki, i pieprz w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać soki jabłkowe i żurawinowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub do zmniejszenia do 1 filiżanki. Przecedzić przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Powrót płynu do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Połączyć Wino i skrobię kukurydzianą w misce; dobrze wymieszać.