Kury kornwalijskie z masłem Scallion i limonką
Kury kornwalijskie z masłem Scallion i limonką to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 674 kalorii, 49g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać scallion tym top, cornish kury, wapno kliny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Kury Polne Z Marynatą Miodowo-Limonkową, Kury kornwalijskie z masłem ziołowym, oraz Pieczone kury kornwalijskie z masłem czarno-oliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć 2 łyżki masła z oregano, kminek, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Przetrzyj mieszaninę na skórze kur i ułóż je, od strony skóry, na blasze do pieczenia. Piec w górnej trzeciej części piekarnika, aż złoty i gotowane przez, o 20 protokół.
W międzyczasie połączyć pozostałe 2 łyżki masła z szalotki, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gdy kury są pieczone, top z masłem scallion.
Propozycje Menu: można było smażyć młode ziemniaki tuż obok kur prawie bez wysiłku.
Smażona papryka dopełni posiłek.
Wymieszać jedną łyżkę posiekanych świeżych ziół, takich jak szczypiorek, pietruszka, i/lub oregano, z masłem w miejsce szalotki.
Rekomendacja wina: wiele obfitych czerwonych win byłoby miło z prostymi, rustykalnymi smakami tutaj. Poszukaj Corbiresa z południa Francji, zinfandela z Kalifornii lub Rosso di Montalcino z Toskanii we Włoszech.