Kury kornwalijskie z farszem z brązowego ryżu

Kury kornwalijskie z farszem z brązowego ryżu
Kury kornwalijskie z farszem z brązowego ryżu mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 1191 kalorii. Na $4.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, sos żurawinowy, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Kury kornwalijskie z farszem z brązowego ryżu, Kury kornwalijskie z farszem ryżowym, oraz Kury Kornwalijskie Z Farszem Ryżowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Kury opłukać wewnątrz i na zewnątrz i osuszyć. Kury doprawiamy do środka i na zewnątrz solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4
Kury układamy na dużej patelni i odstawiamy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj szalotki i czosnek i saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Dodać brązowy ryż i tymianek i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Dodać 1 szklankę bulionu z kurczaka, przykryć i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Pozostawić ryż do gotowania przez 3 minuty, a następnie dodać suszone pomidory i paprykę. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
9
Wyjąć z ognia i łyżkę mieszanki ryżu luźno do jamy kur.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
10
Pozostałe 1/2 szklanki bulionu z kurczaka wlać na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Umieść kury w piekarniku i natychmiast zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Piec 45 minut do 1 godziny, lub do soków z uda uruchomić jasne po przekłuciu widelcem, fastrygowanie co 15 minut z soków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Wyjąć kury z piekarnika i przenieść na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Wlać soki z patelni na wierzch i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Faszerowane kury podawać z sosem żurawinowym i dodatkiem świeżego lub mrożonego groszku śnieżnego podsmażonego w odrobinie oliwy z oliwek i przyprawionego solą i pokruszonym czerwonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Sos żurawinowySos żurawinowy
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn