Kurczak Śródziemnomorski Z Salsą
Przepis śródziemnomorski Kurczak z Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 57 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, pomidory śliwkowe, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dorsz Z Salsą Śródziemnomorską, Salsa Śródziemnomorska, oraz Dorsz z salsą śródziemnomorską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w misce i odstaw na bok.
Kurczaka posypać bułką tartą.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać kurczaka, i gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; dodaj wodę. Przykryć i gotować 8 protokół lub aż kurczak jest gotowy.
Podawać z mieszaniną salsy; w razie potrzeby udekorować czarnymi i zielonymi oliwkami.