Kurczak zawinięty w boczek
Kurczak zawinięty w boczek jest gluten free I primal danie główne. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 2,86 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 41g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, Chilli, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Kurczak Owinięty Boczkiem, Kurczak Owinięty Boczkiem, oraz Kurczak Owinięty Boczkiem podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie ugotowany, ale nie chrupiący.
Zdejmij do papierowych ręczników, aby spuścić. Spłaszczyć kurczaka do 1/8 cala. grubość.
Posmarować serkiem śmietankowym, posypać czosnkiem i solą. Top z chili.
Zwinąć z długiego boku; tuck kończy się.
Owiń trzy paski boczku wokół każdego kawałka kurczaka; zabezpieczyć wykałaczkami.
Miejsce w 1. naczynie do pieczenia.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż soki z kurczaka będą czyste, a boczek będzie chrupiący. Przed podaniem wyrzucić wykałaczki.