Kurczak Z Puszki Po Piwie

Kurczak Z Puszki Po Piwie
Kurczak z puszki po piwie na sucho to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 74g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 886 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.13 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś torbę piekarnika, tymianek, kurczaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak Z Puszki Po Piwie, Kurczak Po Piwku, oraz Grillowany Kurczak Z Solą Piwną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników.
2
Posypać skórę i ubytki kurcząt mieszaniną soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurczakKurczak
SólSól
3
Umieść kurczaki w torbie piekarnika; przekręć koniec torby i zamknij krawatem. Chill 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurczakKurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Światło 1 strona grilla, ogrzewanie do 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła; pozostaw drugą stronę nieoświetloną. Zarezerwuj 1/2 szklanki piwa z każdej puszki do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść każdego kurczaka pionowo na puszce piwa, dopasowując się do jamy. Pociągnij nogi do przodu, aby utworzyć statyw, pozwalając kurczakom stać prosto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
PiwoPiwo
6
Umieścić kurczaki pionowo na nieoświetlonej stronie grilla. Grill, przykryty pokrywą grilla, 1 godzina i 30 minut do 1 godziny i 40 minut lub do złotego i termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję rejestruje 17
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Odstawić na 10 minut. Ostrożnie wyjmij kurczaki z puszek; pokrój na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurczakKurczak
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn