Kurczak Z Puszki Po Piwie
Kurczak z puszki po piwie na sucho to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 74g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 886 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.13 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś torbę piekarnika, tymianek, kurczaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak Z Puszki Po Piwie, Kurczak Po Piwku, oraz Grillowany Kurczak Z Solą Piwną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników.
Posypać skórę i ubytki kurcząt mieszaniną soli.
Umieść kurczaki w torbie piekarnika; przekręć koniec torby i zamknij krawatem. Chill 24 godziny.
Światło 1 strona grilla, ogrzewanie do 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła; pozostaw drugą stronę nieoświetloną. Zarezerwuj 1/2 szklanki piwa z każdej puszki do innego użytku.
Umieść każdego kurczaka pionowo na puszce piwa, dopasowując się do jamy. Pociągnij nogi do przodu, aby utworzyć statyw, pozwalając kurczakom stać prosto.
Umieścić kurczaki pionowo na nieoświetlonej stronie grilla. Grill, przykryty pokrywą grilla, 1 godzina i 30 minut do 1 godziny i 40 minut lub do złotego i termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję rejestruje 17
Odstawić na 10 minut. Ostrożnie wyjmij kurczaki z puszek; pokrój na ćwiartki.