Kurczak z południowo-zachodnią salsą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 45g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju canolan, czosnek w butelce, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Południowo-zachodni Grillowany kurczak z salsą Mango, Kurczak południowo-zachodni z salsą Mango-brzoskwiniową, oraz Salsa Południowo-Zachodnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka na patelni; gotować 7 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Podczas gotowania kurczaka, podgrzać Pozostałe 1 łyżeczka oleju w małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj czosnek do patelni; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Przenieść mieszaninę cebuli do dużej miski; dodać pozostałe 1/2 łyżeczka kminku, pozostałe 1/4 łyżeczka kolendry, pomidor, i pozostałe składniki do mieszanki cebuli, rzucając dobrze.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.